JT-Sähkötekniikka liittyy QMG Partnersin huoltopalveluverkostoon

JT-Sähkötekniikka liittyy QMG Partnersin huoltopalveluverkostoon

JT-Sähkötekniikka liittyy huoltopalveluyritys QMG Partners -verkostoon, josta tulee JT-Sähkötekniikan vähemmistöomistaja 20 % osuudella. QMG Partners kuuluu talotekniikkakonserni Quattro Mikenti Groupiin. Omistusmuutos ei vaikuta henkilöstön asemaan tai asiakaspalveluun JT-Sähkötekniikassa.

QMG Partners rakentaa osakkuusyhtiöiden verkoston, joka tulee tarjoamaan kiinteistöjen omistajille ja käyttäjille laajaa valikoimaa sähkö-, LV-, IV-, kylmätekniikka-, rakennusautomaatio-, sprinklerihuolto-, energiatehokkuus- ja turvatekniikkapalveluita.
Liittyminen QMG Partnersiin tarkoittaa meille kasvun jatkumista suuren talotekniikkakonsernin erikoistuneena osana. QMG Partners on hyvä tapa jatkaa itsenäistä yritystoimintaa ja päästä mukaan erittäin monipuoliseen talotekniikkaosaajien joukkoon. Kasvuyrityksen vapaus säilyy, mutta ammatillinen näköalamme laajenee.

Talotekniikan palveluiden kysyntä on nousussa. Kiinteistökanta kasvaa ja monipuolistuu sekä talotekniikan merkitys vahvistuu, kun kiinteistöautomaatio yleistyy ja energiatehokkuuden vaatimukset tiukkenevat.
Osana QMG Partnersin verkostoa voimme keskittyä erikoisosaamiseemme ja samalla tarjota asiakkaillemme talotekniikan kokonaispalveluita.

QMG Partners on talotekniikan huoltopalveluyritys, jonka Quattro Mikenti Group perusti vuonna 2015.
Yhtiön muina omistajina ovat hallituksen puheenjohtaja Erkki Stenberg ja toimitusjohtaja Timo Kostiainen.
Vuonna 2016 QMG Partners tähtää yhteenlaskettuun 15 miljoonan euron liikevaihtoon.

Quattro Mikenti Group tekee kaikkia LVIJA-, sähkö- ja sprinkleritöitä Suomessa ja Venäjällä. Yritysryhmään kuuluu viisitoista erikoistunutta tytäryritystä ja konserni on Suomen suurimpia ja kansainvälisimpiä talotekniikka-alan toimijoita. Konsernin palveluksessa on lähes 500 LVI- ja sähköalan ammattilaista.
Toimipaikkoja on Suomessa viisitoista ja Venäjällä neljä.

Omistusmuutos ei vaikuta henkilöstön asemaan JT-Sähkötekniikassa. Jatkamme tutulla nimellä nykyisissä toimitiloissamme. Samoin asiakaspalvelu ja yhteydet toimivat entiseen malliin. Odotamme innostuneina, että pääsemme esittelemään teille laajenevaa palveluvalikoimaamme myöhemmin tänä vuonna.

 

Parhain terveisin

Tapani Lempinen
toimitusjohtaja
JT-Sähkötekniikka Oy

Risto Tammilehto
hallituksen puheenjohtaja
JT-Sähkötekniikka Oy

Comments are closed.

Toimipisteet

Käyntiosoite:
Ensimmäinen Savu 2 B,
01510 VANTAA
Mobile: +358 40 043 1172
E-mail: posti@jt-sahkotekniikka.fi

Veckjärventie 3,
06150 PORVOO
Mobile: +358 40 043 1172
E-mail: posti@jt-sahkotekniikka.fi

JT-Sähkötekniikka Oy
Ensimmäinen Savu 2 B
01510 VANTAA
Y-tunnus: 2292933-9